Dziś mamy 29 kwietnia 2024, poniedziałek, imieniny obchodzą:
10 kwietnia 2024

Fundusz Badań i Wdrożeń, Ścieżka Smart. Spotkanie informacyjne

fot. Powiat Bydgoski

fot. Powiat Bydgoski

W imieniu Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy oraz Pracodawców# Pomorza i Kujaw zapraszamy na spotkanie informacyjne dotyczące finansowanie projektów, w zakresie opracowania innowacji produktowej lub procesowej w wyniku prac B+R.

Podczas spotkania omówione zostaną możliwości dofinansowania w ramach programów:
-"Ścieżka SMART" Funduszy Europejskich dla Nowoczesnej Gospodarki (FENG),
- Fundusz Badań i Wdrożeń 3.0 (realizacja prac B+R własnych lub zleconych na zewnątrz do jednostek naukowych) Funduszy
Europejskich dla Kujaw i Pomorza (FEdKP).

Spotkania odbędzie się 15 kwietnia 2024 roku o godzinie 12:00 w sali Senatu Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy, przy ul. Chodkiewicza 30.

Serdecznie zapraszamy!

Materiał: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy

Oceń artykuł: 6 5

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Ciekawostki z historii. Stare budynki sklepów w gminie

Niedziela to jak zawsze czas ciekawostek o gminie Sicienko. Dlatego też przychodzimy z# tymi rewelacyjnymi fotografiami wykonanymi w latach 70-80.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)
0

Słodkości na tłusty czwartek. Przygotuj puszyste faworki

Tłusty Czwartek to w Polsce, jak wiadomo, #święto pod znakiem pączka. Inne ciastka i słodkości schodzą zwykle na dalszy plan, my chcemy jednak przypomnieć, że słodkości, które możemy serwować w tym wyjątkowo pysznym dniu jest znacznie więcej. Dajemy trzy propozycje.

(czytaj więcej)